Media/Press Releases

Inovaţiile continuă la Fabryo: Innenweiss, vopseaua lavabilă, într-un nou ambalaj funcţional unic

2011-04-06 • press coverage

Bucureşti, 6 aprilie 2011 – Fabryo Corporation, cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, dă startul promoţiei naţionale “INNENWEISS 15 LITRI OFERĂ MAI MULT LA ACELAŞI PREŢ - CAPACUL CU GRĂTAR ÎNCORPORAT”. Compania oferă gratuit cumpărătorilor de vopsele lavabile Innenweiss un beneficiu funcţional extrem de util: grătarul ataşat capacului găleţilor de vopsea, care permite îndepărtarea surplusului de produs de pe trafalet, în timpul aplicării. Ambalajul produsului se diferenţiază prin capacul galben marcat Innenweiss.

Promoţia dă startul sezonului de renovări, Innenweiss fiind una dintre cele mai de succes mărci de vopsea lavabilă de pe piaţa românească.

“Innenweiss este liderul pieţei de vopsele lavabile în segmentul mediu (mainstream) şi unul dintre cele mai apreciate şi recomandate produse de către meşterii zugravi, datorită raportului excelent calitate-preţ”, declară Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation. “Campaniile promoţionale Innenweiss au fost gândite întotdeauna în aşa fel încât consumatorii să primească mai mult odată cu achiziţionarea produsului, iar calitatea să rămână la standardele cu care i-am obişnuit. Cu această promoţie, Fabryo prefigurează o creştere medie valorică şi cantitativă de aproximativ 10% în 2011, pentru toată gama Innenweiss”.

Capacul cu grătar încorporat asigură eliminarea surplusului de vopsea de pe trafalet, direct în găleata în care este livrat produsul. Astfel meşterii zugravi profesionişti sau cei “de ocazie”, care doresc să-şi împrospăteze casa cu forţe proprii, nu mai sunt nevoiţi să cumpere separat un grătar de scurgere special. Grătarul se instalează uşor pe găleată şi ajută, pe de o parte la dozarea optimă a vopselei pe trafalet, iar pe de altă parte la eliminarea picăturilor de vopsea în exces de pe trafalet, în timpul aplicării. Astfel aplicarea devine mai uşoară şi curăţarea camerei după vopsire va necesita mult mai puţin efort.

Pentru a utiliza grătarul pe găleata Innenweiss:

  • Se desface capacul găleţii de vopsea lavabilă
  • Se desfac clamele laterale şi se folosesc pentru a se fixa capacul de găleată
  • Se îndepărtează surplusul de vopsea de pe trafalet folosind capacul

Grătarul de la Innenweiss, oferit de Fabryo fără costuri suplimentare, le este de mare ajutor meşterilor zugravi, dar şi celor care pornesc la renovare pe cont propriu.

Campania promoţională “Innenweiss oferă mai mult la acelaşi preţ - capacul cu grătar încorporat” se desfăşoară prin toate canalele de vânzare la nivel naţional şi include găleţile de vopsea lavabilă pentru interior de 15 litri.

Despre Fabryo

Fabryo Corporation este cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, produsele fiind comercializate exclusiv pe piaţa românească. Din 2009, Fabryo este lider de piaţă în segmentul de lacuri şi vopsele decorative. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse şi grunduri, comercializate sub mărcile Savana, Innenweiss şi Rost. Compania deţine cea mai mare platformă de producţie de vopsele din Europa de Sud-Est, în urma unei investiţii de peste 20 milioane de EUR, derulate din 2006, până în prezent şi dispune de cea mai extinsă reţea de colorare computerizată de pe piaţă. Acţionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investiţii suedez Oresa Ventures.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Sorana Savu
Premium Communication
0745 061 858
sorana.savu@premiumpr.ro

Anca Dumitraşcu
Premium Communication
0747 128 441
anca.dumitrascu@premiumpr.ro


Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more