Media/Press Releases

Vopselele Innenweiss se relansează prin ambalaje noi şi o promoţie la raft

2009-05-05 • press coverage

Bucureşti, 5 mai 2009 – Fabryo Corporation redeseneaza identitatea vizuala a marcii Innenweiss şi susţine actiunea cu o promotie la nivel naţional în perioada Mai-Iunie pe ambalajele de 8.5 litri.

Fabryo marchează debutul sezonului de amenajări oferind utilizatorilor mai multă vopsea la acelasi pret. Promoţia naţională “Caută sub capac şi vei găsi mai multă vopsea” ofera galeti de Innenweiss de 10 litri la preţul unei galeti de 8,5 litri.

“Vopselele Innenweiss şi-au consolidat poziţia pe piaţa de profil prin raportul excelent calitate-preţ, fiind apreciate în egală măsură de catre meşterii zugravi şi de catre consumatorii finali”, declară Ştefan Teodorescu, Director de Marketing Fabryo Corporation. “Innenweiss a crescut cu 10% in cota de piata volumica pe parcursul sezonului 2008, fiind cea mai bine distribuită marcă de vopsea lavabilă din ţară şi al doilea cel mai bine vândut brand din segmentul retail” (sursa – MEMRB Retail Audit).

Începând cu luna Mai, Innenweiss intra pe rafturile magazinelor în ambalaje noi, redesenate astfel incat să reflecte caracterul practic al produselor. Modificările de design aduc produsele mai aproape de consumator, prin introducerea unor elemente relevante pentru acesta, vizibile în desenul de pe fundal.

“Prin reorganizarea elementelor grafice şi regândirea textelor, noile ambalaje Innenweiss sunt mai vizibile la raft şi pun în valoare mai bine beneficiile produselor” explică Ştefan Teodorescu.

Noul design al ambalajelor si cel al materialelor promoţionale sunt semnate de agenţia de creatie Papaya, cu care Fabryo colaborează din 2008.

Gama Innenweiss include trei categorii de produse: vopsea lavabilă albă pentru interior, vopsea lavabilă pentru exterior şi vopsea specială pentru baie şi bucătărie, disponibile în ambalaje de 2,5L, 4L, 8,5L, 15L şi 25L.

Despre Fabryo Corporation
Fabryo Corporation este unul dintre primii trei producători de vopsea pe piaţa românească. În ultimii trei ani, compania a înregistrat o creştere medie a cifrei de afaceri în euro, de 20%. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse şi grunduri, comercializate sub mărcile Savana, Innenweiss şi Rost. Compania deţine cea mai mare platformă de producţie de vopsele din Europa de Sud-Est, în urma unei investiţii de peste 15 milioane de EUR, finalizate în 2007. Acţionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investiţii suedez Oresa Ventures.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Sorana Savu
Premium Communication
0745 061 858,
sorana.savu@premiumpr.ro

Anca Dumitraşcu
Premium Communication
0747 128 441,
anca.dumitrascu@premiumpr.ro


Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more