Media/Press Releases

Fabryo Corporation consolidează echipa de management în operaţiuni, numind un COO cu experientă extinsă si variată

2011-08-25 • press coverage

Bucureşti, 25 august 2011 – Dorian Cristian este, începând cu data de 23 august, noul Chief Operations Officer al Fabryo Corporation, cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România. Din această poziţie, el va dezvolta relaţia cu furnizorii actuali, va coordona şi optimiza toate activităţile şi procesele de pe platforma din Popeşti-Leordeni şi va contribui la susţinerea proiectelor comerciale pe termen mediu şi lung. Rolul său este să valorifice statutul de lider al Fabryo, pentru a deschide noi parteneriate strategice.

“Dificultăţile de pe pieţele internaţionale de materii prime, dar şi etapa de dezvoltare la care a ajuns în prezent compania impun un plus de expertiză pentru elaborarea unor planuri de operare cât mai eficiente, în linie cu strategia comercială pe termen mediu şi lung a Fabryo”, declară Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation. “Dorian va avea un rol cheie în acest proces de optimizare şi eficientizare a activităţii operaţionale. Îi urez succes în noua funcţie şi bun venit în echipă.”

Dorian are studii economice şi multiple specializări în tehnici de negociere, leadership, dezvoltare personală şi organizaţională. În perioada 1995-2006, a activat ca director de achiziţii şi logistică, value stream manager şi COO, în companii precum Kraft, Biofarm, Policolor si Europharm, acumulând o experienţă vastă şi îndelungată în operaţiuni.

Din 2006 până în prezent, Dorian Cristian a deţinut funcţiile de COO şi Vice President în cadrul companiei Tnuva, unde a creat de la zero o platformă care a ajuns la calificativul „excelenţă în operare”, într-o industrie cu reguli şi proceduri extrem de stricte.

„Cred că excelenţa poate fi atinsă prin îmbunătăţirea continuă a proceselor, iar practicarea acestei filozofii depinde numai de voinţa liderului şi de forţa oamenilor pe care îi conduce”, declară Dorian Cristian.

Cristian are 42 de ani, este căsătorit şi este un profesionist dornic să transfere cât mai repede experienţa sa către noii colegi.

Despre Fabryo

Fabryo Corporation este cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, produsele fiind comercializate exclusiv pe piaţa românească. Din 2009, Fabryo este lider de piaţă în segmentul de lacuri şi vopsele decorative. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse şi grunduri, comercializate sub mărcile Savana, Innenweiss şi ROST. Compania deţine cea mai mare platformă de producţie de vopsele din Europa de sud-est, în urma unei investiţii de peste 20 milioane de EUR, derulate din 2006 până în prezent şi dispune de cea mai extinsă reţea de colorare computerizată de pe piaţă. Acţionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investiţii suedez Oresa Ventures.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Sorana Savu
Premium Communication
0745 061 858
sorana.savu@premiumpr.ro

Anca Dumitraşcu
Premium Communication
0747 128 441
anca.dumitrascu@premiumpr.ro


Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more