Media/Press Releases

FABRYO LANSEAZĂ COLECTIA DE CULORI SAVANA 2011, PRIN CAMPANIA INTEGRATĂ “EXISTĂ O CULOARE POTRIVITĂ PENTRU FIECARE”

2011-06-30 • press coverage

Pentru al doilea an consecutiv, Savana le face utilizatorilor alegerea usoară, recomandându-le cele mai frumoase nuante pentru redecorarea casei

Bucureşti, 30 iunie 2011 – Fabryo Corporation, cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, derulează începând cu 1 iulie, în plin sezon al amenajărilor, o campanie integrată de comunicare, prin care invită utilizatorii să redescopere universul culorilor Savana.

Aşa cum a făcut şi anul trecut, Savana recomandă şi în 2011 Culorile Anului, alese cu atenţie de designeri şi artişti pentru a crea o atmosferă relaxantă şi optimistă în fiecare casă. Galben Citrin, Luluvit, Verde Tierra, Roşu Imperial, Roz Fondant, Gri Agat, Crem Brioşă, Albastru Oceania, Portocaliu Chihlimbar si Galben Melon sunt nuanţele pline de emoţie care formează colecţia Savana 2011.

Campania aduce din nou în prim-plan vopseaua superlavabilă colorată pentru interior Savana şi finisajul de lux Savana SIDEF şi beneficiază de comunicare integrată: TV, internet, presa scrisă, OOH şi promovare în magazine. Fabryo deţine în acest moment cea mai extinsă reţea computerizată de colorare din România, cele 640 de maşini de nuanţat din magazinele partenere reprezentând o parte importantă a investiţiilor în piaţă – numai anul acesta reţeaua a fost extinsă cu 35 de maşini noi.

“Campania Savana Culoare, derulată anul trecut, a fost un succes si a pozitionat marca Savana ca trendsetter în teritoriul culorii”, declară Dragos Militaru, Chief Marketing Officer Fabryo Corporation. “Anul acesta, readucem culorile în atentia utilizatorilor, printr-o campanie care promovează în primul rând noile nuante recomandate pentru redecorarea locuintei, dar care le reactualizează si pe cele deja existente, îndrăgite mai ales de publicul feminin.”

Trofeul Gold Effie, obţinut recent de Fabryo în categoria Sustained Success (succes constant), a reconfirmat eficienta campaniei Savana Culoare din 2010 si potenţialul pe care îl are segmentul vopselelor colormix.

”Pornind de la personalitatea dinamică si prietenoasă a mărcii Savana, am realizat o nouă campanie complexă, care promovează ideea că există o culoare potrivită pentru fiecare dintre noi”, declară Robert Tiderle, General Manager Papaya Advertising. “Mesajul pe care trebuie să îl reţină utilizatorul este că Savana îţi face alegerea uşoară şi îţi aduce cât mai aproape cele mai bune soluţii decorative.”

Un instrument important în desfăşurarea campaniei “Există o culoare potrivită pentru fiecare” îl reprezintă site-ul dedicat www.savanaculoare.ro, lansat în 2010 si actualizat cu noile propuneri de culori si noi informatii. Aici, utilizatorii pot descoperi sfaturi utile despre tendinţele deco şi produsele Savana, dar pot afla şi care este nuanţa anului care li se potriveşte cel mai bine, parcurgând un test amuzant bazat pe imagine şi multă culoare.

Vizitatorii site-ului au, de asemenea, posibilitatea să aleagă nuanţa dorită din paletarul electronic, să calculeze preţul sau să identifice cel mai apropiat centru de colorare Savana, de unde pot cumpăra vopseaua în nuanţa preferată.

Codurile de culoare corespunzătoare diferitelor nuanţe de vopsea sunt disponibile atât pe site, cât şi în magazinele dotate cu sistem computerizat de colorare Savana, unde poate fi consultată şi broşura Culorile anului 2011 – Savana.

Echipa care a realizat campania “Savana Culoare 2011” este formată din Dragos Militaru - Chief Marketing Officer, Oana Robu - Marketing Manager şi Vladimir Martinus – Junior Brand Manager din partea Fabryo Corporation şi echipa Papaya Advertising, coordonată de Robert Tiderle – General Manager.


Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more