Media/Press Releases

Emoţii colorate cu Savana Emotion

2006-10-06 • press coverage

Poiana Braşov - Fabryo lansează gama de vopsele Savana Emotion, o gamă de finisaje decorative superlavabile, satinate şi semitransparente, care lasă să se vadă din culoarea stratului suport.

Gama Savana Emotion a fost creată pentru a fi utilizată în realizarea de efecte şi se aplică pe un strat de fond, superlavabil şi superalb de vopsea Savana, folosind tehnica ştergerii sau tehnica depunerii. Primul strat de alb se aplică pentru a asigura obţinerea unei culori intense pe perete şi pentru a oferi un fond perfect pentru aceste vopsele semitransparente.

„Proprietarii de case şi apartamente sunt tot mai dispuşi să îndrăznească, să renunţe la alb şi la culorile pastel simple, în favoarea nuanţelor intense şi a efectelor speciale” a declarat Marga Alexe, Director de Marketing Fabryo Corporation. „Consumatorii descoperă că o casă poate fi îmbrăcată în haine frumoase şi cu mai puţină mobilă, cu ajutorul efectelor de vopsea” a continuat ea.

Realizarea de efecte Savana Emotion prin tehnica ştergerii presupune aplicarea produsului cu pensula sau cu peria moale, în toate direcţiile, fără a se lăsa spaţii libere. Ulterior se modelează cu ajutorul unui trafalet cu model, în funcţie de care se pot obţine mai multe modele.

Aplicarea prin tehnica depunerii necesită folosirea unor ustensile speciale: buretele, mănuşa, şpaclul, ghemotocul de sfoară, fierul de glet şi alte ustensile de aplicare a vopselei. În funcţie de modul de lucru, combinaţiile de culoare şi textură sunt infinite, mereu altele şi depind de creativitatea şi imaginaţia fiecăruia.

Consumul acestor vopsele este de 10 -11 mp/litru/strat, preţul mediu pentru o cutie de 0.750L de Savana Emotion fiind de 16 RON + TVA. Preţurile pot varia în funcţie de nuanţa dorită, nuanţele mai intense având un preţ mai ridicat în comparaţie cu nuanţele pastel.

Despre Fabryo Fabryo este unul dintre primii trei producători de vopsea pe piaţa românească, cu o cotă de piaţă de 18% şi este liderul de piaţă pe segmentul vopselelor lavabile, prin marca Innenweiss. Portofoliul companiei include lacuri, vopsele, emailuri, amorse, adezivi, grund şi produse chimice pentru autoturisme, comercializate sub mărcile Savana, Rost, Innenweiss, Guzu şi Ekonomic. Compania finalizează anul acesta cel mai mare centru de producţie de vopsea din Europa de Est.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Raluca Cotropai
Premium Communication
0741 199 889, 411 01 52/62
raluca.cotropai@premiumpr.ro

Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more