Media/Press Releases

Fabryo lansează primul lac pentru lemn cu Teflon®Surface Protector

2006-08-08 • press coverage

Produsul a fost dezvoltat în colaborare cu specialiştii DuPont

Bucureşti - După lansarea vopselei lavabile Savana cu Teflon, singura de acest tip din Europa de Est, Fabryo extinde gama de produse realizate în colaborare cu DuPont şi lansează primul lac cu Teflon®Surface Protector, care formează o peliculă protectoare total impermeabilă.

Lansarea acestui produs răspunde tendinţelor actuale, generate de creşterea segmentului de case de vacanţă realizate din lemn, dar şi de numărul tot mai mare de case cu grădină, în care se regăsesc elemente de lemn, ce necesită protecţie împotriva intemperiilor o perioadă îndelungată de timp.

Produsul a fost creat în colaborare cu DuPont, în urma parteneriatului pe termen lung iniţiat anul acesta. Conceput pentru a proteja tâmplăria din lemn, atât pentru exterior cât şi pentru interior, Savana lac pentru lemn cu Teflon® formează o peliculă protectoare cu un grad de luciu ridicat. Graţie Teflonului prezent în reţetă, pelicula de lac este perfect impermeabilă, astfel că lemnul se păstrează intact, iar apa, substanţele uleioase, detergenţii, alcoolul şi mizeria nu mai pot pătrunde în fibra lemnului.

„Studiile au arătat preferinţa consumatorilor pentru o finisare cât mai naturală a lemnului, astfel că noul produs are un grad mare de transparenţă, care permite punerea în valoarea a texturii şi aspectului fibrei lemnoase”, a declarat Marga Alexe, Director de Marketing Fabryo Corporation.

Savana lac pentru lemn cu Teflon® se aplică uşor, pe suprafeţe raşchetate, şlefuite şi curate. Este recomandat ca în prealabil suprafaţa să fie pregătită cu Savana Grund Incolor pentru lemn, pentru o mai buna rezistenta la mucegai si daunatori ai lemnului. Rezultatele ideale se obţin după aplicarea a 2-3 straturi, timpul de uscare intre straturi fiind de 8 ore.

Noul produs este disponibil în ambalaje de 0,75l şi 25l, la un preţ de listă de 8,7 RON şi respectiv 270 RON, într-o gamă de culori care include nuanţe naturale ca pin, mahon, stejar, nuc, cires şi teak dar şi în culori mai vii, ca verde, roşu şi albastru, pentru consumatorii mai îndrăzneţi.

Despre Fabryo Fabryo este unul dintre primii trei producători vopsea pe piaţa românească, cu o cotă de piaţă de 18% şi liderul de piaţă pe segmentul vopselelor lavabile, prin marca Innenweiss. Portofoliul companiei include lacuri, vopsele lavabile, emailuri, tencuieli şi vopsele decorative structurate, sisteme termoizolante, amorse şi grunduri, adezivi, şi produse pentru întreţinerea autoturismelor, comercializate sub mărcile Savana, Rost, Innenweiss, Guzu şi Ekonomic. Compania finalizează anul acesta cel mai mare centru de producţie de vopsea din Europa de Est.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Raluca Cotropai
Premium Communication
+ 40741 199 889, +4021 411 01 52, 62
raluca.cotropai@premiumpr.ro

Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more