Media/Press Releases

Savana cu Teflon®- 4 ani de inovatie si vopsele premium pe piata romaneasca Mai 2009

2009-05-18 • press coverage

De cand a fost lansat primul produs marca Teflon® in anul 2006, Fabryo a avut un parteneriat foarte apropiat cu DuPont, ca detinator al licentei pentru Teflon®. Savana cu Teflon® a devenit un etalon pentru vopselele premium, usor de curatat, permitand Fabryo sa castige credibilitate in piata ca un producator de vopsele de calitate. Vanzarile pentru acest produs au crescut consistent in ultimii ani. ”Cred ca Savana cu Teflon® este un excelent exemplu despre cum poti combina o marca locala puternica cu o marca inregistrata international.

Marca Teflon® a imprumutat marcii Savana un beneficiu aditional clar, in totalitate confirmat de performantele produsului. Combinat cu o puternica intelegere a pietei locale si un focus pe executia in piata, Savana cu Teflon® este dupa 4 ani de parteneriat cu DuPont, una din cele mai de success marci de pe piata de vopsele decorative romanesti”, spune Stefan Teodorescu- Director Marketing Fabryo Corporation.

Fabryo, producator de vopsele si emailuri are in portofoliul sau urmatoarele produse cu Teflon®: Savana vopsea superlavabila de interior, Savana lac pentru parchet, Savana lac pentru lemn si Savana email de interior si exterior pentru metal. Noul produs lansat, Savana Baie si Bucatarie este doar una din multele inovatii care au reusit sa ajunga pe piata in urma stransei colaborari dintre Fabryo si DuPont.

“Un partener puternic ca DuPont este componenta cheie pentru a merge inainte, a inova si a construi valoare - mai ales in perioade dificile. Fabryo crede in parteneriate pe termen lung, care permit o crestere sanatoasa si sustinuta in viitor!” , spune Aliz Kosza- CEO Fabryo Corporation. Importanta acestui parteneriat va fi subliniata in cadrul Anualei de Arhitectura, unde DuPont care este sponsor principal, va imparti standul cu Fabryo. Acest eveniment este organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania in parteneriat cu IglooMedia si va avea loc in Bucuresti in perioada 14-28 mai.

Pe langa prezentari de produse, articole si buletine informative, vor fi si 2900 de invitatii trimise catre arhitecti.

Reprezinta o mare oportunitate pentru DuPont sa fie prezent si sa isi faca produsele cunoscute in cadrul comunitatii de arhitecti, in acelasi timp promovand colaborarea cu Fabryo si noile lor produse. “Suntem foarte satisfacuti de parteneriatul pe care il avem cu Fabryo. In ultimii ani, am scos impreuna pe piata mai multe vopsele inovatoare si de fiecare data au fost foarte bine primite de catre consumatori. Cheia acestui succes a fost sa lucram impreuna la diferite nivele, iar pe viitor, acest lucru va aduce ambelor companii oportunitati de crestere!, a declarat Johan Van den Hemel- DTT Brand Licensing Representative.

Pentru a vedea mai multe informatii in ceea ce priveste noile produse cu Teflon® de la Fabryo, va rugam sa accesati urmatorul link: www.fabryo.com Pentru mai multe informatii va rugam sa il contactati pe Johan van den Hemel, sau sa vizitati www.buildingscience.dupont.com sau www.teflon.com

Teflon® este marca inregistrata DuPont si este folosita sub licenta de catre Fabryo Corporation. Copyright © 2008 DuPont. Toate drepturile rezervate. Logo Oval DuPont, DuPont™, The miracles of science™ si toate numele produselor notate cu ™ sau ® sunt marci inregistrate E. I. du Pont de Nemours sau a companiilor afiliate.

DuPont este o companie stiintifica. Fondata in 1802, DuPont pune stiinta la munca creand solutii esentiale pentru o viata mai buna mai sanatoasa si mai sigura pentru oamenii de pretutindeni. Operand in peste 70 de tari, Dupont ofera o larga varietate de produse innovative pentru piata incluzand agricultura, nutritia, electonicele, comunicatiile, siguranta si protectia, casa si constructii, transporturi si aparatura.


Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more