Media/Press Releases

FABRYO CORPORATION LANSEAZĂ PRIMUL LAC CU TEFLON PENTRU PARCHET

2007-08-07 • press coverage

Savana lac ecologic pentru parchet cu Teflon® are rezistente mecanice şi chimice deosebite şi permite trafic intens pe parchetul şi pardoseala de lemn

Bucureşti – Fabryo Corporation lansează un nou produs cu Teflon® Surface Protector, realizat în colaborare cu DuPont, Savana lac ecologic pentru parchet cu Teflon. Cele mai importante beneficii ale acestui lac decurg din proprietăţile peliculei cu Teflon şi din faptul că este un produs ecologic, pe bază de apă.

Noul produs formează o peliculă impermeabilă extrem de rezistentă la zgâriere şi uzură, dar şi la acţiunea unor substanţe, ca detergenţii puternici sau alcoolul. Savana lac ecologic pentru parchet cu Teflon transformă astfel parchetul şi pardoseala din lemn într-o suprafaţă rezistentă la trafic intens şi la agresiunea apei şi a diferitelor substanţe. Lemnul îşi păstrează frumuseţea intactă, fără a mai ridica probleme de întreţinere.

Acelaşi produs se recomandă şi pentru mobilierul de interior, fiind extrem de eficient în cazul suprafeţelor pe care se pun pahare, se prepară şi se serveşte masa. Micile accidente casnice, cum ar fi substanţele vărsate pe parchet sau pe mobilă sau zgârieturile cauzate de mutarea mobilei, vor rămâne fără urmări sau vor putea fi cu totul evitate.

„Lansarea acestui produs reprezintă şi o nouă oportunitate de piaţă pentru Fabryo Corporation, având în vedere aplicaţiile unice ale acestui produs în industria prelucrării lemnului şi în domeniul decoraţiunilor interioare” a declarat Marga Alexe, Marketing Manager Fabryo Corporation.

Savana lac ecologic pentru parchet cu Teflon corespunde normelor europene de protecţie a mediului şi se aplică uşor, având şi un timp scurt de uscare. Produsul este incolor, păstrând astfel frumuseţea naturală a fibrei lemnoase.

„Anul trecut o bună parte din creşterea de 110%, în termeni de volum, înregistrată de Fabryo pe segmentul de lacuri s-a datorat vânzărilor unui alt lac cu Teflon, Savana lac pentru lemn cu Teflon, astfel că avem încredere că noul produs ecologic, cu aplicaţii speciale, va atrage atenţia consumatorilor” a adăugat Marga Alexe.

Piaţa de lacuri s-a dezvoltat în ultimii ani pe fondul creşterii numărului de case din lemn şi al revenirii la utilizarea masivă a lemnului în decoraţiunile interioare.

Savana lac ecologic pentru parchet cu Teflon® este disponibil în magazinele partenerilor Fabryo şi în reţelele de bricolaj, având preţul de listă 13,7 RON + TVA pentru varianta de ambalare de 0,75 l.

Despre Fabryo Fabryo este unul dintre primii trei producători de vopsea pe piaţa românească. În 2006 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 32,5 mil EUR, în creştere cu 30% comparativ cu anul precedent. Portofoliul companiei include lacuri, vopsele, emailuri, amorse, adezivi, grund şi produse chimice pentru autoturisme, comercializate sub mărcile Savana, Rost, Innenweiss, Guzu şi Ekonomic. Compania finalizează anul acesta cel mai mare centru de producţie de vopsea din Europa de Est, o investiţie de peste 15 mil EUR.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Raluca Cotropai Premium Communication 0741 199 889, 411 01 52/62 raluca.cotropai@premiumpr.ro

Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more