Media/Press Releases

FABRYO CORPORATION LANSEAZĂ INNENWEISS, VOPSEAUA LAVABILĂ ANTI MUCEGAI

2007-07-07 • press coverage

Bucureşti – Fabryo Corporation lansează o nouă vopsea lavabilă de interior, Innenweiss pentru baie şi bucătărie, cu aditivi antimucegai. Biocidul din reţetă blochează dezvoltarea mucegaiului, în vreme ce compoziţia generală a reţetei permite peretelui să respire, eliminând pericolul formării de condens.

Innenweiss are un grad ridicat de alb, o putere mare de acoperire şi face parte din categoria produselor cu lavabilitate ridicată, care se pot curăţa uşor. Noul produs este utilizat atît pentru protecţia cât şi pentru decorarea suprafeţelor din interioarele clădirilor expuse la umiditate ridicată si susceptibile la apariţia mucegaiului. Astfel de încăperi sunt băile şi bucătăriile, în care se formează cu predilecţie condens, din cauza proceselor casnice. În aceaşi categorie intră şi demisolurile şi subsolurile care au un grad de luminozitate scăzut şi o umiditate ridicată.

Vopseaua Innenweiss baie şi bucătărie reprezintă o alternativă pentru cei care nu doresc să aplice faianţă.

Produsul se poate colora cu Savana coloranţi pentru produse de acoperire pe bază de apă într-o multitudine de nuanţe. Decorarea unui spaţiu tradiţional rece, aşa cum este baia, cu zugrăveală realizată cu ajutorul Innenweiss pentru baie şi bucătărie ajută la crearea unui ambient atipic, realizat în ton cu stilul celorlalte încăperi. InnenWeiss face posibilă transformarea băii sau bucătăriei într-un spaţiu intim, delicat, înlocuind clasica formulă de decorare cu faianţă.

„Deşi Innenweiss pentru baie şi bucătărie este un produs antimucegai, cu o multitudine de caracteristi tehnice şi aditivi speciali, este înainte de toate un produs decorativ, pentru că oferă o alternativă în decorarea acestor spaţii” a declarat Marga Alexe, Marketing Manager Fabryo Corporation. „Sănătatea peretelui este extrem de importantă. Protejând peretele, Innenweiss te lasă să îl decorezi aşa cum îţi place, întocmai ca un produs dermatologic de calitate care îţi permite să realizezi cele mai reuşite machiaje pe baza oferită de un ten curat şi sănătos” a adaugat Marga Alexe.

Eficienţa produsului depinde de aplicarea corectă a sistemului şi de pregătirea adecvată a suprafeţelor, conform instrucţiunilor detaliate pe ambalaje. Suprafeţele trebuie să fie curate, desprăfuite, uscate şi degresate. Acest produs nu se aplică pe tencuieli minerale nematurate, peste pelicule de lac, vopsele şi emailuri pe bază de ulei, răşini alchidice sau zugrăveli cu humă sau var. În cazul în care suprafeţele au fost deja contaminate cu mucegai, este necesară curăţarea prin periere şi hipoclorit de sodiu. Pentru suprafeţele curate se recomandă tratarea prealabilă cu Guzu soluţie antimucegai.

InnenWeiss vopsea lavabilă pentru interior, baie şi bucătărie este disponibilă în magazinele partenerilor Fabryo şi în reţelele de bricolaj, având preţul de listă 23 RON + TVA pentru varianta de ambalare de 4 l.

Despre Fabryo Fabryo este unul dintre primii trei producători de vopsea pe piaţa românească. În 2006 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 32,5 mil EUR, în creştere cu 30% comparativ cu anul precedent. Portofoliul companiei include lacuri, vopsele, emailuri, sisteme termoizolante, amorse, adezivi, grunduri şi produse chimice pentru autoturisme, comercializate sub mărcile Savana, Rost, Innenweiss, Guzu şi Ekonomic. Compania finalizează anul acesta cel mai mare centru de producţie de vopsea din Europa de Est, o investiţie de peste 15 mil EUR.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Sorana Savu
Premium Communication
0745 061 858,
Sorana.savu@premiumpr.ro

Anca Buzea
Premium Communication
0747 128 441
Anca.buzea@premiumpr.ro

Communicate on the same topic

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

comunicat

» Read more

titlu 70

» Read more

Latest press

2018-10-01 • press coverage

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) has today completed the acquisition of 100% of the shares of Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo),…

» Read more

2016-05-10 • press coverage

comunicat

» Read more

2016-05-10 • press coverage

titlu 70

» Read more